Jag tror på dig

Det är alltför lätt att tappa tron på sig själv. Jag hjälper dig gärna att se hur du kan få tillbaka din tro på dig själv

Jag tror på dig

Det är alltför lätt att tappa tron på sig själv. Jag hjälper dig gärna att se hur du kan få tillbaka din tro på dig själv

Mina föreläsningar

 

”Från livskris till livskvalité”:

Här berättar jag om mitt liv, hur jag var i ljuset – hamnade i mörker – och hittade ljuset igen.

 

 

”Lär känna din identitet”:

Vem är du? Vad identifierar dig? Jag talar utifrån egna lärdomar som jag fått genom att min personlighet praktiskt taget varit utraderad och jag blev tvungen att återskapa den.

Med utgångspunkt från detta vill jag hjälpa dig att hitta dig själv och öka din självkänsla. Jag vill var stödet och guiden i ditt sökande. Du är inte ensam, tillsammans kan vi göra det!

 

”Ett fängslande liv”:

Om att leva i en destruktiv relation. Vad kännetecknar en sådan? Vad kan du göra om du lever i en? Vad kan du göra om du känner och är orolig för någon som lever i en sådan relation?

Jag har själv levt i en sådan relation och vet hur det bryter ned dig. Genom att ta upp problemet och visa att du inte är ensam, och att det går att ta sig ur det, så hoppas jag du ska kunna gå vidare samt komma tillbaka till värdighet och glädje.

 

”Fountain house”:

En förening som har en oerhört stor del i att jag har kunnat uppnå livskvalité. Jag presenterar hur verksamheten fungerar, hur den gör nytta, och varför den behövs. När livskvalitén prövas- att drabbas av och leva med psykisk ohälsa – Vad är psykisk ohälsa? Hur är det att leva med? Hur blir man bemött? Jag berättar utifrån mina erfarenheter och inbjuder även till diskussion med åhörarna.

Genom att belysa ett jobbigt ämne och visa att det går att prata om och att det går att göra något åt det så hoppas jag det ska hjälpa dig eller kanske någon i din närhet. Jag vill visa vägen till Fountain House och vad det kan göra för dig, för andra och för alla som förlorat sin livskvalitet.

 

 

 

 

”Våga prata om det!":

Självmord är den vanligaste dödsorsaken i åldrarna 10 - 24 år. En gång var jag själv på väg. Jag tar upp, och knäcker myterna runt ämnet självmord.

Detta tabubelagda ämne, både för den som försökt och för den som står vid sidan om. Jag vill lyfta ämnet, ventilera det och förklara det. Med mina personliga erfarenheter vill jag hjälpa att skapa förståelse för vad som kan leda till det.

 

Kontakta John